Mini trip

Färdigjobbad för dagen! Nu kommer historien om min lilla resa i tisdag, för er som är intresserade.

Tisdag Gekås
Strax efter 07.00 var det dags för avresa. Bilen packades med en styck Felicia, fika med kaffetermos, Ipod laddad med peppig musik samt en styck förvirrad GPS. Motorn startades och likaså vår resa mot Gekås i Ullared. GPSen lyckades dra ut oss på lite fel väg, tydligen finns det två "Danska vägen" i Ullared (Vem döper två vägar till samma namn i samma stad?!). Vi planerade snabbt om resvägen och snart var vi framme på rätt dansk väg. Energimätaren toppades med hjälp av kakor, kaffe och pepp innan vi tog det stora klivet in i det stora varuhuset. Under fem timmar fyndade vi allt från Limefärgade Badlakan, vinterkapp, svarta höga krukor till märkes färgpennor och Scrapbooking tillbehör. Bästa fyndet blev ett par Koss-hörlurar för 39 kr! Ofattbart.

Tisdag Spa
Utmattade med ömma fötter var det nu dags att ta sig till spat vi hade bokade tid hos några veckor innan. Den här gången sammarbetade GPSen (tur var det, vårt mål låg mitt ute i ingenstans, täckt av skog). I fyra timmar var vi på spaet. Under denna tid fick vi genomgå en detoxbehandling (rensande infraröd behandligen), ligga på spikmatta, få zonterapi, göra ett vitamin och mineraltest samt äta en vegetarisk lunch. Mellan behandligarna fick man koppla av i överbekväma liggstolar framför en helgglasad vägg med utsikt över skogen. Rekomenderar starkt att boka tid på ett spa efter en shoppingrunda! Välbehövligt!

Onsdag Halmstad
Efter spaet var vi lite föör avslappnade för att sätta oss i en bil och köra i 1½ timme så vi bestämmde oss för att leta upp ett vandrarhem. Vi hade tur och hittade ett ledigt rum i Halmstad nere vid vattnet. När vi körde in i Halmstad spelades Gyllene tider högt på podden, ganska komiskt eftersom det inte var ett medvetet låtval (Per gessle är från Halmstad). Vi lastade in alla våra påsar på rummet och kilade sedan ner till glasskiosken vid havet och köpte en stor glass till kvällsmat (vi funderar på att komma på en ny god diet och bli rika på idén). Sedan träffade vi några trevliga, dock lite fulla hallänningar. En slöddrande hallänning är inte lätt att förstå men de var trevliga iallfall. Så småningom närmade det sig läggdags men inte sovdags. Så det blev lite pratande innan vi (läs Felicia) slocknade.  Dagen därpå, onsdagen, spenderades i Halmstad City. Deras butiksupplägg var helt olikt skånes. Alla affärerna hade jättelokaler, oftast med både källare och bottenplan. Vero Modas butik i Halmstad är den största jag har sett! Vi hittade även lite små udda butiker, som t.ex en scrapbookingbutik med massa fina papper. Blev två ark därifrån. Efter en lunch på gå-gatan var det dags att köra hem till skåne igen. Väl hemma, eftert en dusch däckade jag.

Nu är min minisemester på två dagar slut och jag är tillbaka på jobbet igen. Nu dröjer det ett tag till jag är ledig igen. Tur att jag trivs så pass bra på jobbet som jag gör. Ikväll ska jag fixa en klänning till en kollega. Ska sy in en klänning som hon har köpt, samt lägga upp den.

Ursäkta det långa inlägget, vet själv hur jobbigt det kan vara och läsa flera meter text, hoppas ni orkade!
Ha en mysig kväll!


Gekås


Spa i Hölseböke



Vackra Halmstad


Förlåt

Råkade visst somna igår! Ursäkta för uteblivandet av inlägg :/. Ska försöka hinna ikväll, jobba nu!

Hemma!

Hemma från en shoppingresa som blev en minisemester. Skriver mer ikväll! Nu: vila!

Ullared

Go kväll!
Jobbedag. En av mina kollegor kom tillbaka från semestern idag, kul att träffa henne igen! =) Annars hände det inte särskillt mycket utöver det vanliga: uppackning, vikning, kassa, service. Hann köpa ett par haremsbyxor på lunchen. Liknar ett par gamla jag har, men dessa "saknade" noppor i baken. 

Imorgon är det Ullared som gäller! Har varit översatsig och scrappat ihop en shoppinglista! Tidigt imorgon bitti starta min och Felicias road-trip dit, så ikväll ska det laddas in ny musik på podden. Innan avresa fylls termosen med kaffe, en Katti klockan sju på morgonen utan reservkaffe är samma sak som en bil utan hjul. Ser fram emot bilresan nästan lika mycket som själva shoppingen! Lite affären runt om kring kommer också besökas!

Efter shoppingturen drar vi till ett Hälsospa i närheten för en 4-timmars behandling! Kommer bli skönt efter timmar av shopping! Ska bli kul imorgon! Ser fram emot det! Felicia, ladda krafterna!



Halsband Topshop


Smart bokhylla!

Hitta denna praktiska bokhylla på Design och inredningsbloggen (läsvärd). Kanske ska ta tag i min blommiga hammare och göra en copy-cat? (kommer inte att ha råd med orginalet)


Bungy Jump & Bio

Hej!
Hoppas att ni har haft det bra sen sist! Själv har jag hunnit med både ena och det tredje. Igårkväll var det Helsingborgsfestivalen som gällde. Kul kväll men lite minus på att det där bungy jumpet aldrig blev av. Jag skulle hoppa, hade betalt och allt, och vad händer? Himmeln öppnar sig och värsta oväder bryter ut. Som följd av detta stängdes Bungy Jumpet, pga. säkerhetssjäl. Fick iallafall pengarna tillbaka! =)

Ikväll är det bio som gäller med några fina. Bruno visas på duken. Ska bli kul!
Ha det bra så länge!
//Katti

Nästa år!

Natt

Nu sitter jag här. Alldeles för senti gen. Imorgon väntar jobb igen, välkommen till mitt liv gott folk =). Kommer sakna mina arbetskollegor när jag slutar, insåg jag här om dagen. Aj. Så sjukt mysigt att jobba runt om affärer! All personal i de andra affärerna småsnackar med en när man kommer för att kolla kläder på lunchen osv. Och samma intresse delar man ju, kläder!

Imorgonkväll bjuds det på helsingborgsfestivalen. Väldigt sugen på att prova bungy-jumpen, men mina pengar borde inte gå dit just nu, eftersom det kostar ganska mycket och en shopping/spa-resa väntar på tisdag (som jag för övrigt ser sjukt mycket fram emot, Felica, tänk ut road-trip-musik!).

Oj vad detta inlägget saknade sammanhang, skyller på klockan som alltid.

Sov gott!

Betyg

Förresten! Prövade receptet från gårdagens inlägg i gårkväll! Väldigt enkelt, och gott blev det! Rekomenderas!

TIOTIMMAR

Idag blev kaffet världens godaste! Behövligt, en 10-timmars arbetsdag väntar...Dock är jag nog den bland mina kompisar som trivs bäst på jobbet så jag ska inte klaga. Jag trivs, har bra lön och fina kollegor!

VILL HA


Petrol

Längesen jag hade dagens outfit! Det är ganska kul att sitta och pyssla med det i photoshop så förhoppningsvis blir det mer sånt här framöver. Varsegod, ett hop-plock från H&Ms höstkatalog:


Baka!

Just nu sitter jag och tittar på "unga mödrar" på kanal 5. Skönt att vila fötterna efter en lång arbetsdag. På fikarasten satt jag och läste hemmets journal (nej, jag är inte 50 år..). Hittade dett smaskiga receptet! Det blir till att baka ikväll! Utlåtande kommer senare.

Hallon med marängtopp
Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

4 port.

3 dl Lindahls yoghurt
3 dl hallon
1 msk socker till bären
3 äggvitor
1 dl socker


Sätt ugnen på grill.
Klicka i Lindahls yoghurt och hallon i serveringsskålar.
Strö över lite socker.
Vispa socker och äggvitor till hårt skum.
Klicka det över hallonen och Lindahls turkiska/grekiska yoghurt.
Sätt in skålarna i ugnen några minuter tills äggvitan fått lite färg.

Serveringstips: serveras ljummen som efterrätt eller till kaffet.

Onsdag

God morgon!
Ledig dag!
Min frihet ska snart spenderas på IKEA med världens bästa Michelle. Ingen plan på köp, mest bara kolla och prova soffor och annat kul! Efter det drar det vidare till Lund där filmkväll väntar hos Joel. Åååh, saknar mina klassboys så, ska bli skitkul att träffa er igen! Ni är så fina! Längtar!

Ha en bra dag!

Dagens citat (för ett par dagar sedan)

En man i affären provar en skjorta med stretch.

Frun till mannen: "Sitter den för tajt?"
Mannen: "Nä, den har fjädring."


H&M Höst 2009 Betyg

Nu har jag "bläddrat" genom den nya H&M-katalogen på nätet. Jag misstänker att siten inte är uppdaterad med allt som finns i den riktiga "papperskatalogen". Utbudet på nätet är inte super stort. Här kommer mitt betyg från de olika avdelningarna:

H&M Dam - Helt okej plagg. Ett plus för de fina höstfärgerna (Lila, petrol, blåröd). Ett minus för ett flertal modeller, då vi redan såg dem förra hösten i andra färgsättningar. Hittade dock en del fint jag kan tänka mig att beställa.

H&M Divided -  Avdelningen för de "yngre vuxna". Som vanligt var plaggen lite kaxigare än dam avdelningens. Plaggen uttrycker attityd och du kan se att de kommer från Divided. Ett minus för det lilla utbudet (kanske kommer mer?). Ett plus för de petrol-färgade leopardmönstrade leggingsen!

H&M Home - H&M avdelning för hemtextiler. Liksom förra säsongen imponerade inte heller denna säsongens utbud. Kuddfodralen, dukarna och örngotten är fina, men inte speciella. Visst, det fanns en del jag skulle kunna tänka mig att ha i min framtida lägenhet men jag skulle inte resa land och rike för de prylarna.

Detta var min "pre-bedömning" av H&Ms höstutbud. Jag återkommer när jag har tittat i katalogen på riktigt. Förhoppningsvis befinner den sig i brevlådan redan i morgon!





Tavla


Haha, så himla skön tavla!

Från:silhouettemasterpiecetheatre

Ring of fire


Me want. Top Shop

Söndag

Go kväller!
Hoppas ni har haft en bra dag!
Min dag började med att telefonen väckte mig. I andra ändan av luren var Erik (min kollega). Han hade fått förhinder och skulle bli sen, så han undrade om jag kunde rycka in en timme senare. Grymtande accepterade jag hans förfrågan. Vad gör man inte för jobbet?

Jobbdagen gick relativt snabbt idag, ganska mycket kunder. Kul!:) När jag kom hem satte jag mig boken en stund (Eclipse). Jag är lite beroende av Twilight-serien, jag också..Heja Mainstream! Fick även lite besök från stolta Niklas som nyss tagit körkort, grattis än en gång!

Blev en del hösten-snack med mamma idag. Kom inte fram till så mycket dock...Jag skickade in mitt CV till H&M idag iallafall. De söker en designer-assistent! Perfekt om man bortser från att de vill ha någon som går en högskoleutbildning inom mode..Men man kan ju alltid söka! Hej Stockholm!

Ha det bäst!
//Katti

Erkännande

Jag har syndat..Jag har köpt Mainstreamplagget jag visade för några inlägg sedan, Toppen från Gina. Mitt försvar är att färgerna var fina!

Biker!


Åhh, vad kär jag är i denna biker-jacka från MQ!
Problem: 100% Mocka (dött djur)
Slutsats: Den hamnar inte i min garderob. Hjärtat fortsätter blöda.

H&M Höst

Imorgon släpps H&M's höstkatalog! Ihh! Ska bli intressant!


Kalas

Kalastajm! Får träffa Line ikväll också, längesen! Ser fram emot alltihop!

Friday, Im in love

God morgon!
Det blir ett snabbt inlägg innan jag kilar iväg till jobbet. Kommer nog bli ganska inläggs-snålt de två kommande dagarna också, fullbokat! Idag jobbar jag både dag och kväll. Efter jobbet blir det till att äta snabbt, duschen o byta om. I natt drar vi ut (om jag inte är döende), blir ett stort gäng denna gång. Vi ska shaka på amerikanskt vis (Becci coming with us).

Imorgon ska jag på nån vänster ta mig upp klockan 8.45 för att jobba. Imorgonkväll blir det kalas också! Födelsedagskalas. Lyckligtvis börjar jag inte förrän 12 på söndag, så jag får en chans att andas lite. Man är inte 15 längre ;). 

Måste kila, worket kallar..
Kärlek/Katti

Ännu ett krossat alternativ.

Tjoho...
Har fått svar från Blueberry nu. Mönsterkonstruktion ingår INTE i det programmet jag ev hade tänkt söka till i London. Läs HADE. Skit.

Nästa mainstream-plagg



Denna top kommer bli Gina's nästa mainstream-plagg. Inom 3 veckor kommer du ha sett minst 10 st tjejer i åldrarna 14-24 bära den.

Kännetecken
Billig (149:-)
Diskret
Finns i flera färger
En modell som passar de flesta kroppsformer

Inget illa mot Gina Tricot, jag gillar deras kläder. Jag tycker bara det är tråkigt att de inte har någon produktionsgräns på antal plagg vissa gånger.

England

Jag tycker fortfarande att det är sjukt. Att det är lägre intagningspoäng inom vården än inom design. Sjukt sjukt sjukt. Har börjat kolla runt på andra skolor nu (läs andra länder), man vet ju inte om man kommer in nästa gång man söker i Sverige.. Har hittat en som verkar vara okej i Centrala London (DYRA London..). Funderar på att söka in till den i höst, eftersom insökningen fortfarande pågår på skolan. Hur de bestämmer vem som blir antagen har jag ingen aning om. De kräver bara ett godkänt gymnasiebetyg samt VG i Eng A och Eng B. Done.

9 timmars jobb väntar imorgon. Dags att sova. Arbetsmyran.
Natti<3


Fingrar på tapeten.


Hur cool är inte denna väggdekorationen? Perfekt i studentlägenheter där  man inte får lov att måla om väggarna. Lämnar inga märken efter sig, mer än fingeravtryck ;)
Från: Favoritsaker.se

Jobbjobbjobb

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Uppdaterar senare, jobbet kallar. Kväll igen.

Tack-kort





Här ser ni en skiss på de tack-kort jag ska kila iväg och fixa nu!


Låt en designer operera dig.

Go kväll (natt?)
Idag har jag varit ledig och laddat upp inför min kommande långa arbetsperiod, arbetstiderna accelererar.
Stor del av dagen spenderades i sängen, eftersom jag inte orkade gå upp idag, det var skönt att kunna snooza en låång stund.

Väl uppe från sängen blev det en sväng till shoppingcentert där en present till Felicia inhandlades (Massa fina pärlor till hennes smyckemakeri). Därefter gick bilen vidare till födelsedagsgrisen som blev glatt överrraskad av besök! Det blev presentöppning och tittandes på gamla bilder och studentbilder. Mysigt!

Några timmar senare fortsatte bilen till Åse. Becci (hennes kompis från USA) anlände i morse så det blev konversationer på engelska resten av eftermiddagen. Bra övning! Språket flöt på någorlunda. Vi förstod varandra iallafall, det är huvudsaken! Verkar vara en trevlig prick den där Becci. Välkommen till Sverige!

Intagningspoängen till högskolorna släpptes idag. Till kursen jag sökte var lägsta intagning 19,5! Du behöver alltså 19,5 i intagningspoäng för att bli designer medan du bara behöver ha 18,3 poäng för att bli sjuksköterska! Sverige är sjukt ibland. Kan nog sudda bort mitt sista hopp om att komma in som reserv.

Ikväll kollade jag på Blueberrys, företaget som jag kanske ska resa till England med, hemsida igen. Upptäckte att de även sammarbetar med vissa engelska skolor, bland annat west London Collage som har en intruducerande modekurs på 9 månader. Lite sugen på den. Pengarna är dock ett problem. Det är dyrt att plugga utomlands. Någon som har sissodär 50 lakan över? Har iallafall mejlat Blueberry för att se om det finns platser kvar till hösten. Annars kan jag spara lite hjärnkapacitet från det.

Nu är det dags att sova. Jobbet väntar imorgon. Hoppas vi får in lite nya höstkläder! Alltid kul att packa upp nytt!
Sov gott!
//Katti

Afroman


Lät det coolaste svintot! Sån här kommer stå i mitt blivande kök i min blivande lägenhet!

Tungt i bröstet

Jag saknar er. Vi måste har klassåterträff snart!

Karneval

Goder kväller.
Igår blev det en ouppdaterad dag igen. Fullt ös (skönt) nån stopp så hann aldrig sätta mig vid datorn. Dagen spenderades på jobbet och kvällen spenderades på Landskrona karnevalen med Niklas, Åse och Erik.  Det blev festivalmatätande, någon öl och kasedans på dansbanan efter Svenska Akademin hade spelat klart. Jag har en ny favoritlåt, Upp i höjden med tidigare nämnt band! Du kan ladda ner låten här, helt gratis och lagligt! Gillar bandets syn på musik i affärssammanhang, just eftersom de inte värdesätter musik i pengar, vilket de visar genom att dela med sig av sin musik gratis på sin hemsida. Musik ska vara länken mellan glädje och underhållning, pengar försvagar länken.

Denna dag har även den spenderats på jobbet (ja, jag är arbetsnarkoman). Jag jobbade med en ny tjej idag, som egentligen jobbar i Lund. Jämnårig, kul! Väldigt trevlig människa och det kommer antagligen bli hon som tar över mig i höst när jag slutar.

Är helt slut ikväll, somnade tidigare ikväll när jag låg och läste. Ska försöka fixa klart ett kollage på klassen från gymnasiet innan jag somnar igen. Förhoppningsvis hinner jag läsa ett par sidor i boken innan dess också.

Vad har ni hittat på idag?
Kramar, Katti

Regn

(God) morgon.
Det känns som att den här dagen inte precis kommer bli den bästa på länge . Snart börjar jag jobba. På jobbet kommer alla fråga hur intagningen gick (jag och min stora trut). Inte börja gråta Katti, snälla. Regnet öser ner här och just nu hoppas jag på att det hinner sluta innan jag sätter mig på cykeln. Jag har mejlat blueberry, reseföretaget till England, om frågor gällande anmälan. Om kurserna till hösten är fulla eller ej. Dags att ställa om sig för hösten, dags att kolla andra möjlighetet. Inte bryta ihop.

//Katti

SKIT

Jag kom inte in. På högskolan i Borås. 188 sökte. Ur min urvalsgrupp (gymnasiebetyg) kom 9 pers in. Jag är reserv, men det känns ganska hopplöst just nu med mina 18,80. Bahh, humöret är inte på topp. Jag har ingen aning om vart jag befinner mig i höst. Kanske inte i Sverige. Fram tills för några timmar sen lutade det åt Borås i höst, om jag kom in. Vilket jag inte gjorde.

Hultsfred 09

Åhh vad gärna jag vill vara där i år, på Hultsfredsfestivalen. Jag vill känna stämningen, höra på alla band, leva festivalliv. Jag vill jag vill jag vill! Dessutom är där otroligt många bra artister i år. Jag hade inte tackat nej till varken, Takida, The Killers, King of leons, Regina Spektor eller Winnerbäck. På så sätt är det jobbigt att ha fått så många jobbtider i sommar. Nästa år, då SKA det bli av. Hoppas artistutbudet är lika bra då!

Uppskjutet

God morgon med kaffekoppen i högsta hugg! Glömde att berätta att datumet för antagningen av Textilhögskolan är uppskjutet tills imorgon. Jag fick alltså inget svar igår!

Måste kila iväg till jobbet strax, har eftermiddag och kväll idag. Hoppas ni får en bra dag!
//Katti

Preview Divided exclusive fall 09

Kan inte hjälpa det men jag börjar längta lite smått efter höstkläderna. Alla sommarkläder börjar kännas likadana. Jag vill se något nytt i affärerna! Kollade runt på höstkollektioner på nätet. H&M:s kollektion, "Divided exclusive" är riktigt bra i år! Diveded Exclusive är som namnet anger ett mer exklusivare utplock ur divided-kollektionen, lite mer modeinriktadé och bearbetade plagg. Kollektionen kommer antagligen inte finnas på alla divided-avdelningar, men det är ju lite det som är tjusningen. Då känns det extra kul om man får tag i något av plaggen. Och ännu bättre: ALLA går INTE runt med samma plagg som du. Varsegod, ett smakprov:













JAG VILL HA (^1000)

Bilder: Nitrolicious

Kaffe

Jag har saknat kaffe de här två dagarna. Äntligen.

IMORGON

IMORGON får jag beked från Borås Högskola om jag har kommit in eller inte! Håll tummarna!


Skogsmulle is back in town.

Nu är jag hemma från vårt lilla äventyr igen!
Igår bar det av på cykelsemester. Väckarklockan stod på 07.00. Min hjärna stod på 04.00. På något vänster lyckades jag ta mig upp ur sängen och iväg till Niklas där vi alla möttes. Klockan 09.00 hade vi laddat cyklarna med packning, vatten och människor. I min cykelkorg hördes Schtekig musik från stereon som vi plockade med oss.  Alla var sjukt pepp och humöret var på topp trots den tidiga morgonen. Vi hoppade upp på cyklarna och resan startades!

Vi cyklade ca 3,5 mil innan målet var nått! Jag kan säga såhär; Skåne är INTE platt. Ni anar inte hur många uppförsbackar vi kämpade oss igenom, det märks att man inte är i toppform längre. För att palla med turen unnade vi oss en del mysiga fikapauser och fotostunder på vägen. 

Väl framme var vi ganska trötta. Vi slängde av oss packning och bara satt och chillade en stund medan vi väntade på att Erik (som körde bil) skulle komma upp med tältet. Det underlättade mycket att han tog tältet och vi slapp asa med det också på cykeln. Naturen där var underbar, vi befann oss i ett naturreservat högt upp på en kulle (läs berg). Vi tältade på ett godkänt ställe. Vi slog upp tälten och förberedde kvällens mat. Det blev grillad korv och potatissallad framför elden. När kvällen närmade sig kom gitarren och marshmallowsen fram. Riktigt mysigt att sitta med så underbara människor och bara prata, nynna till nån låt och  njuta av sommaren!

Pratstunden fortsatte inne i tälten framåt natten och samtalsämnena blev mer flummiga. Det pratades mycket om igelkottar, en liten (hemlig) fobi som Hampus har tydligen! "Igelkottar är underliga djur". Haha. Det blev inte så mycket sovande den natten, inte bara för att vi pratade utan också för värmen. Att dela ett 4-mannatält med 4 långa killar är trångt och luftfuktigheten var större än i alaska. I morse var man inte särskillt pigg men det gjorde inte så mycket. Humöret var uppe ändå! 

Efter en snabb frukost bagav vi oss hemmåt igen. När vi började närma oss civilisationen ploppade sms:en upp ett efter ett på mobilen. Täckningen i naturreservatet var noll. Jag kände mig älskade när jag såg 5 nya meddelanden och missade samtal <3. Hemvägen blev mycket tuffare än ditvägen. Vi hade vinden mot oss och tröttheten från natten hängde kvar i kroppen. Vi löste det hela med liite fler pauser, glass och pizza (De förlorade kalorierna måste ju tas igen!). Väl hemma dog jag en stund på sängen. Så trött har jag inte varit på länge och ändå krävs det en del för det. Nu känner jag mig någorlunda levande igen efter en dusch och (snart) lite fika. 

Tack för två underbara dagar pojkar! Ni är helsköna personer, verkligen! Om 10 år gör vi om detta med våra familjer, eller hur var det? ;)

Hoppas ni andra har haft det bra här hemma! 

//Katti

 

Semester

Nu tar bloggen en liten paus. Jag försvinner ut i naturen i 2 dagar med mina boys. Inga datorer är tillåtna (undrar vem som klarar det bäst egentligen). Ska bli mysigt att komma iväg från allt ett tag! Bara natur, gitarr, grillning, promenader och mys! Ser fram emot en liten minisemester.


Nyckelring


Sånna här saker får mig att dra på mungiporna. Här är en nyckelring i form utav en kontakt. "Eluttaget" klistrar man fast på väggen. Perfekt för mig som alltid är av med nycklarna. Från Favoritsaker.se

Tillbaka!

Hej!
Ursäkta för bristen av inlägg igår..
Nu är jag hemma igen. Här kommer en snabb uppdatering av gårdagen:

Under Lördagen jobbade jag som vanligt, ganska dött med folk i affären men det kändes helt okej när jag tänkte på att jag har fått löneförhöjning (!!) + OB. Till slut blev dock jag och övrig personal rastlösa och började googla om allt från Idol-vinnare till vad en primatolog var...haha. Man lär sig mycket i en klädesaffär!

Jobbdagen närmade sig sitt slut trots allt och det var dags att stiga ut i solskenet som fortfarande höll i sig. Härligt värder! Jag, Åse och Felicia bestämde oss för att ta bilen till Lomma. Det blev korvgrillning med sandknaster i tänderna och ett dopp i det blå. Väl uppe ur vattnet tog vi bilen vidare till Lund för att se bio. Proposal visades på duken. Helt okej film, en såndär romantiskt komedi som man vet slutet på innan den ens har börjat. Men det är precis min typ av film! Natten spenderades hemma i Åses källare, svalt och skönt! Skämdes lite när jag var tvungen att sova med en tjock yllefilt mitt i sommaren men det var skönt att inte behöva svettas ihjäl ännu en natt. Jag ska skaffa källare.

Nu sitter jag och väntar på Felicia som ska göra mig sällskap med en liten syjunta. Stranden var egentligen på schemat idag men vädert vill inte riktigt sammarbeta. Ska dock bli skönt att ta lite tid till symaskinen igen. Varit ganska stor brist på det när jag har jobbat så mycket.

Ha en bra dag!
//Katti

Nytt

Jag fick ett ryck tidigare ikväll. Fick för mig att springa en runda och så blev det. Nu sitter jag här, nyduschad i ett nystädat rum med en nybäddad säng och dricker nylagat te. Snart ska jag läsa i min nya bok. Varsegod, ett nytänkande inlägg med massor av ny(-)heter!

Sov gott!
Natti<3

Gårdagens fynd



Tunika, Vero Moda

Bikini, Vero Moda

Klänning, Vero Moda

Linne, Vero Moda

Skjorta, H&M

Torsdag

I dag blev det stranden med Michelle och Felica. Det svalkade skönt! Vattnet var mindre trevligt, massa alger och skit. Det brukar väl inte komma redan? Får hoppas på att det försvinner snart igen.. Mysig dag trots allt!

Ikväll blir den första kvällen jag är själv på länge. Ska passa på att göra klart skissen till den där tävlingen på Sofis mode... Kul att ha tid till lite extra saker nu när kvällarna inte behöver spenderas med läxböckerna längre. Ikväll tänker jag också ta ett tag på rummet, jag kan inte skjuta på det längre. Det går inte att gå efter mottot "det är tanken som räknas" när dörren till rummet inte går att öppna längre.

Vad ska ni hitta på ikväll?
//Katti

En vecka sju dagar

Om exakt en vecka har jag fått beskedet från Borås. Om jag kommer in eller ej. Vet dock inte om jag kommer tacka ja om jag kommer in. GAHH, Jag vill ha en fast plan till hösten nu!

My hot lover


Den omtalade grillen. Här är den!


onsdag

Ahhh, en ledig dag! Väldigt skönt! =) Har hunnit med mycket idag, hunnit träffa många nära och kära fastän kvällen knappt har börjat.

Dagen började med en shoppingrunda i Lund, där jag även mötte upp Freddan, shoppade lite till. Det blev en massa reafynd faktiskt! Brukar inte vara bra på att fynda på rea. Jag fick iallafall med mig en aprikosblommig tuninka, ett linne, en paisley-mönstrad klänning, en randig bikini och en rutig skjorta (dock inte den jag hade tänkt...då den inte vara lika fin i verkligheten som på nätet..). Lite bilder kommer kanske upp senare när jag har tid att fota!
 
Efter shoppingrundan tog jag tåget till Niklas där Hampus mötte upp. Planen var att ta en tur med båten och så blev det också. Ett dopp i det blå (?) blev det också! Massa prat utdelades och planer för nästa vecka gjordes upp. Vi har bestämmt att vi ska cykla till Skäralid, det vill säga ett par mil. Sedan ska vi campa, laga mat i stormkök och sjunga lägereldslåtar natten lång. Mysigt! Stereon följer med i cykelkorgen för lite pepp! Det här kommer bli kul!

Ikväll blir det mys med töserna. Ska snart hämta upp dem. Sen bär det av till sjöarna med hunden. Jag vet en som kommer bada iallafall och det är inte hunden..

Dags att fylla på mathålan!
Ha det bäst!

RSS 2.0