Min egen Vårkollektion

Håller på att teckna upp vårens/sommarens kollektion. Får se om det blir något av det. Hinner förhoppningsvis förverkliga något plagg. Inspirationskällor är bla hippies, älvor och naturen. Färgerna blir brunt, orange, grönt och ev gult. Tygerna ska vara lätta, typ chiffong och goergette. Assesoarer i trä och läder. Än så länge håller jag på med skisserna, som visar en hel del av miljön bakom. Roligare så =) Modellerna som visar klädern är i form av pyttesmå älvor. Men det kommer antagligen tråkiga svartvita på bara plaggen också. Här får ni smakprov på en färgskiss.
image137


Smygstart på julklappsöppning

Nu har jag öppnat årets första julkapp :) som jag fick av Line och Erik. De är så söta:) De känner mig allt för väl
image136 


Teckning

Idag ritade jag lite^^ mysigt att kunna skita i skolan, mer jullov åt folket!!!!!!!!!!
image135

Årets julkort

Här kommer smakprov på  årets julkort  =). De flesta har förhoppningsvis redan kommit fram, så nu vågar jag lägga ut dem här. GOD JUL! =)

Kärlek <3

Idag utökade jag min skosamling med två par. Hittade först de gula. Efter att insett att de faktiskt var hyffsat sköna, upptäckte jag att de fanns i svart också, och ja, ni kan räkna ut resten själva :)

image127
 New Yorker.

Tröja från Topshop

 

underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar
image126
underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar underbar

Cosa Nostra Spring/summer 08

Nu sitter jag här i höstrusket och myser med en kopp blackberry-te och surfar runt lite på nätet.Gick nyss in på Jeffery Sebelia (ni vet han som vann project runway innan i år). Kollade in hans kommande vårkollektion med märket Cosa Nostra. Inte lika utmärkande som kläderna han gjorde i programmet, men den rockiga tuchen är där fortfarande. Me like. Kolla bara in killkläderna, snyggaste på länge. Ett bonuspoäng för den bra låten som spelas när man besöker hans hemsida. Bra val av modeller också.RSS 2.0