Försvara dig med rosa bandet!

Jag äger en av de första två hudförsvaret salvan i rosa upplaga! Har man kontakter så har man ;) haha, nånstans måste man väl börja. Dessutom stödjer du rosa bandet när du köper en förpackning! I butik senare i höst.


MästareKatt(i) i stövlar

product view of: Strap boot
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA!!! Älska!

Balklänning episode 6

Fortsatte lite på balklänningen igår. Semester från jobbet och ett par dagar kvar till skolan börjar så har lite tid för en gångs skull:).
Sydde Ihop mittbakstyckena, sydde i dragkedjan, sydde sidbaksömmarna och slutligen sidsömmarna. Sen var det dags för provning..Och den satt någorlunda bra vid första! Riktigt skönt, fick sy in den lite i Sidbaksömmarna och sidsömmarna för att den skulle hållas uppe, men mer än så verkar inte behövas tas in, härligt. Det börjar se ut som en klänning nu. Men som sagt har lååååååångt kvar, detta är ju bara provklänningen. Och bara på den är där ganska mkt jobb kvar, ska lägga upp den, fixa detaljen i ovankanten och ryggen, rosetten.Balklänning episode 5

Jobbade lite på balklänningen idag också =). Markerat klart alla linjer osv på Bomullstygbitarna. Man får kladda hur mycket som helst på dem, har jag bestämt, kul :D. De ska ju ändå bara användas som mall. Hann sy sömmarna mellan sidframstyckena och framstycket också. Dags för avstämmning av "göra-listan":

-Rita av mönstert
-klippa ut i bomullsväv
-sy upp klänningen i bomullsväv
-skjustera passformen
-sprätta upp bomullsklänningen
-klippa ut i det riktiga tyget, med bomullsdelarna som mall
-sy upp klänningen med foder
*

Balklänning episode 4


Och så hann jag klippa ut delarna :). Har börjat markera trådraken, placeringar osv. To be continued.


Balklänning episod 3

Ikväll lade jag ut alla mönsterdelar på bomullsväven. Inte lätt att få plats med 6 meter tyg. Fick ta två rum till hjälp, men det löste sig:). Arbetet går frammåt, sakta, men säkert. To be continued

Höstnytt

Åååååh! Något bra finns det ändå med hösten; Butikerna fylls med nya fräscha kläder i nya modeller och färger. Älska! Få saker gör mig så lycklig som att få se och känna på de nya kreaktionerna, miiiiiiiiiii =). Var inne på H&M på lunchen igår vilket resulterade i desso godbitarna:

Fortfarande skrynkliga efter uppackningen, me like <3

RSS 2.0