Jag har blivit lite småkär igen..


De här älsklingarna adopterade jag idag när jag var uppe på Väla.

Kate Moss + Topshop igen..

Nu släpper Katemoss sin 8:e kollektion för topshop, ett sammarbete som verkar bestå.
Den nya kollektionen känns mer nytänkande i mina ögon än de förra. Bästa hittills. Älskar den mittersta klänningen nedan! Vill haaaa!


Tidningsklänning

En liten uppstickare mellan nyårsklänningar. Tyckte det behövdes en klänningen som funkar till vardags också.
Här en tulpanklänning sydd i bomullstyg. Fodrad med svart satäng. Ska till Tjallamalla, men går att beställa privat. Här i storlek 38.

(hade dock behövt strykas både i nederkant och ovankant innan fotografering :/)

Nyårsklänning med nitar

Den förstanyårsklänningen till Tjallamalla är klar! Slejfen runt rosetten är nitad med runda silvriga nitar.
Klänningen är sydd i svart kraftigt satängtyg och fodrad i svart/silver radigt foder
.

Uppdatering

Nu var det ett tag sen jag skrev sist..Förlåt. Ska försöka bli duktigare med bloggandet igen för jag har mycket att uppdatera. En snabb uppdatering i mitt liv:
Sen sist har jag sytt nästan tre nya klänningar (Den tredje är snart klar). Allihop ska in till Tjallamalla, men de går naturligtvis att beställa privat av mig också om nån är sugen =). Bilder på Klänningarna lägger jag upp när jag har skrivit klart dettta inlägget, så skrolla upp på sidan så finns de förhoppningsvis där! Nu är jag bara sugen på att sy nått nytt, det mesta jag sytt på senare tid har varit i modeller jag sytt innan, bara för de ska komma ut snabbare på Tjallamalla, måste följa upp där, samtidigt som jag har skola, jobb, pojkvän och vänner. Men nu är det en veckas lov från skolan =D. Då bär det av till Stoff&stil med mitt nytagna körkort (skryt och grattis till mig ^^) för inhandling av lite nya tyger till nya fräscha plagg. Håller på att leta inspiration och skissa kläder för fullt nu, Kanske lägger ut nån skiss om några dagar sådär :). 

Vill bara tacka mina vänner och min underbara pojkvän för att ni är de människor ni är och för att ni finns där för mig. Tack <3. Jag älskar er!

 

RSS 2.0