Bizy like a bee.


Är lite smått kär i denna skumma ring från topshop. Kanske får bli en lite present till mig själv trots att jag precis köpt en Wacom ritbärda som är påväg! Exalterad!

Höstkläder i tankarna, sommarkläder under maskinen.

Waaaooo.
Idag är det ett par timmar sen jag shoppade, några timmar tills jag ska jobba, 3 veckor till Milano, 7 veckor till skolstart och 21,5 veckor till julafton.

Det har varit en ledig dag idag så jag har passat på att lämna lite fler plagg till Tjallamalla. Blev nog den sista leveransen av sommarkläder, ev att jag fyller på med något litet innan Augustimånad. Sen är det höstklädernas tur, som jag för övrigt har börjat fundera på. Jag kan avslöja att det blir mycket skira tyger blandat med tung sammet i höst/vinter kollektionen! Men än så länge är det sommarplagg under maskinens pressarfot. Handlade tyg till en lång sommarklänning idag, tänkt vara till mig själv (senaste plagget jag sydde till mig var nog studentklänningen för drygt ett år sedan), men det är nästan roligare att sy till andra.

Jag också äntligen inhandlat sommarens converse. Efter mkt velande, ja jag är en velig liten virrig människa, blev det ett par gula. Men inte samma gula färg som för 6 år sen, dessa är mer solgula. Anteckna detta noga! haha

Ikväll kom Felicia över på lite smoothie och hängande. Fick även en sen födelsedagspresent, väldigt fint halsband, tack! :)

Och nu blev det ännu ett meningslöst inlägg, känner att jag börjat tappa bloggskillsen. Tar inte mig riktigt tid till att skriva längre, finns så mycket annat som ska hinnas med! Men kul att ni som fortfarande läser har bra tålamod! :)

Dags att ställa in viloläge. Imon väntar jobb och eventuellt pizzahäng med Niklas och Sigge.

/Kärlek


Mitt nästa project.




Just a cool granny skirt


Made by Undefined.

Im kinda in Löv


Hade jag haft sissodär 3000 kr som bara låg och skräpade så hade dessa suttit på mina fötter. Från Minimarket.

Ekologiska tygkassar och ett par Snickarshorts till Tjallamall!

För någon vecka lämnades detta till Tjallamalla! Har inte haft möjlighet att lägga upp det innan.
Väskorna och Shortsen är från mitt eget märke, Undefined. Trycket på kassarna har jag ocså gjort själv.
Lägg märke till mina nya tags!






MILANO!

Nu var årets första student avklarad! Grattis Åc! Man kände sig dock ganska gammal när man själv har genomgått den fasen, men kul var det! Det blev kärt återseende av gamla klasskompisar och rumpskak natten lång! Klänningen som Åc hade på sig kommer snart upp på bloggen.

Idag har det mest varit en slappedag, körde bort till den nyblivna studenten, och snyltade lite rester från gårdagen tillsammans med Joy. Blev lite tv-slöande tillsammans innan jag begav mig till Line.

Hos Line smiddes sommarens semesterplaner och en resa till MILANO bokades! Åhå, ser fram emot ett par fina dagar med mode, mat, vin och kultur. Ännu ett vuxenpoäng; ser fram emot att äta god mat... Längtar!

Min andra och sista semestervecka blir det förberedelser för modevisningen i slutet på veckan! Provning på modellerna, genrep och fix med kläderna!

Med ett lite mindre proppad jobbschema denna sommaren, hinner jag nog med ett par dagar på stranden också!

SOMMAR 2010, JAG ÄR REDO!



MILANO.


H&M Fall 2010







Sommar, då är det dags för nya converse!

Traditionsmässigt sätt är det i hög tid att skaffa nya converse nu! Har köpt minst ett par varje år sen jag var 14 och jag tänker inte bryta tradtionen i år! Känner dessutom lite nostalgi och funderar starkt på att köra på ett par gula, precis som mina första var. Är dock sugen på lila också. Nån färg ska det vara!



RSS 2.0