Vackra bilder Vackra klänningar

Johanna Borggren » Neue Mode » 5
Johanna Borggren » Neue Mode » 2
Är de inte underbara?Lundlund.com

Syjunta

Min morgon började med att rusa till bussen. Där jag träffade Joy. Vi åkte in till stoffan och påvägen hämtade vi upp felicia. Jag hjälpte dem att välja tyger och köpte lite band till mina julkort, bra att vara i tid:P. VI åkte sedan tillbaka hem till mig med våra fynd och hade syjunta med fikapaus bestående av kladdkaka-muffins och glass :D mums. Jag fick ganska mkt gjort på min kjol idag, töserna börjar bli riktigt grymma på att sy så behöver inte hjälpa till så mkt. Betyg: Lyckad dag <3

image101
Dragkedjan isydd .bara linninginsidan och upplägg kvar

Cavallis kollektion

Nu har jag sett hela tjejdelens av Cavallis kollektion. Betyg? 1.5/5. Besviken. Kolla in den här

Nitad

image100

En god shopping förlänger livet och förkortar fötterna..

Slutade tidigare idag:) och eftersom jag skulle fika med felicia hade jag 5 timmar att fördriva i stan. Och vad gör man när man är omringad av affärer? SHOPPAAAAAAAAAAAR :D.
 Det blev:
 -En grå stickad klänning (som jag ska ha tillsammans med skorna i tidigare inlägg och ett par svarta strumpbyxor + gråa knästrumper) Gina Tricot
-Ett rockigt linne(tänkt ha det till min blivande skinnskjol med högmidja) Gina tricot
-Lila linne (till streetdansen) Gina Tricot
- Svarta stickade strumpbyxor Gina Tricot
- En urgullig t-shirt (fick lite mellanstadie-flashback med den =) ) Cubus

 När man kommer hem med fötter som värker som om man stått på samma plats i 2 år, då har det varit en bra shoppingtur!:D

(verkligen kass fotograf + dålig kamera)

Teckna, teckna, teckna

Satt och ritade igårkväll :)
Skönt att inte vara dränkt med läxor för tillfället :)
image92
(jag vet, ögonen sitter för långt upp.)

Designläxa

Vår designläxa denna veckan var att rita 7 av höstens färger:

Tyckte akvarellfärgerna jag provade med först blev så tråkiga när de hade torkat så jag använde akrylfärg istället. Bladen  "ristade" jag  in i färgen med en tandpetare innan den hann torka 
(färgerna på bilden stämmer inte riktigt överens med hur de ser ut i verkligheten :/ de röda färgerna är röda inte rosa..)


Skofrossa

Fick lite skofrossa här om dagen så bagav mig till närmaste köpcenter och är numera ägare av skorna i förgående inlägg :]

Vill ha!

 Underbara eller Underbara?

20 dagar kvar!


Nu har jag sett en liten bit till av Cavallis kollektion för H&M. Killdelen av kollektionen tycker jag blev riktigt bra, mycket "Kina-kragar", känns lite nytt på killsidan. Tjejdelen är jag däremot inte överens med mig själv om vad jag tycker. Vissa plagg tycker jag funkar (Se blus längst ner till vänster). Plaggen med djurprint e jag tveksam på, känns som att det har blivit lite uttjatat nu, vet inte inte om Sverige är redo för en ny omgång?

Skinnkjol med hög midja nästa

Idag var jag på Stoff&Stil och köpte lite tyg till presentationen av Madonna/ola Salo-projektet. Inlämningstiden har blivit framskjuten eftersom lärare vatt sjuk osv.., Det är så typiskt, den enda riktigt roliga lektionen är den vi får flest hålor på, JAG VILL ha den lektionen. Resultatet av arbetet kommer upp här om ca 2 veckor.

När jag ändå var på stoff&Stil passade jag på att handla lite skinnimitation i svart. Ska bli en kjol med hög midja. (Tänk rock, inte kinky! ). Till denna hade jag tänkt ha en vit, lite för stor, t-shirt med band-tryck och en par coola pumps och självklart mitt nitarmband. Till detta serveras en tuperad frissyr som ska bli så stor så den syns på 1 km avstånd. Klart slut.

Det sa bara (färg)klick!

Åhh, nu e jag lite kär igen. Dessa fina klänningarna ingår i Lanvins vårkollektion. De är så fina, Kolla färgerna, fallen och materialet: Helt uunderbara!! Lanvin: Twelve points (usch, var fick jag det schlager-rycket ifrån?)
image73
Bilder: Style.com

Som ljuv musik för ögonen

Spanade in Viktor & Rolfs Vårkolektion. Inspirerad av lite franskt och mycket klassisk musik. Kanske någont svårburna men en fröjd för ögon :) vackra att kolla på.
Modellerna gjorde entré genom ett stor mun på paris modevecka. coolt och uppseendeveckande precis som Viktor&Rolf brukar vara
image72
Bilder Style.com

Medhjälpare

image71
Min lilla assistent. En bortkämd sådan (står och piper tills han får sitta på skrivbordet)
Kort från i somras.

Utklipp

Nu har jag börjat på kjolen iallafall :) FÅr väl se när jag hinner fortsätta. Sydde lite i eftermiddag. I helgen blir det mest plugg. HATA FYSIKPROV. Fast ska ju hem till Line imonkväll :)
image70
Delarna utklippta (Linslusen ställer sig alltid i bilden när jag fotar, kolla posen)

RSS 2.0