Green is beautiful!

image152
Underbar + bra budskap= Vill ha!
 
(känner att jag börjar komma tillbaka till min hippieperiod )

Bild: Topshop.com

Converse hedrar Kurt Cobain!

Ahhhhhhhhhhhhhhhh!:D Älska Converse. Nu lanserar Converse modeller för att hedra Kurt Cobain! Skorna finns i svart och vitt, med höga och låga skaft. På ett par finns Kurt Cobains autograf och ett annat par bryds av texter och bilder från hans egna anteckningsböcker, bla. texten från "Come as you are". Klart man hänger på och stödjer en av världens bästa sångare och låtskrivare. Kosta vad det vill, jag ska ha minst ett par.  Läs mer om skorna på Nirvanas fanclub


Exem i fingertopparnas blod.

Har haft kreativitetsug i flera dagarna nu, men tiden räcker inte. Men lovet närmar sig och då ska jag göra tid för mina känsloutlopp. Efter en ganska lång period av idétorka ramlar inspiration nu in från alla håll och kanter. Vet inte vad allt kommer ifrån, bifogat i en fil tillsammans med vårkänslorna kanske? Senast idag kom jag på en klänning som jag ska göra. Medan klassen var i full gång med en het debatt på religionslektionen satt jag i min lilla egna värld (måste sluta med det, halkar bara efter) och tänkte på min klänning. Gjorde en snabb skiss på den i skolblocket, där anteckningarna från tavlan skulle stått. Ska fixa till skissen i mitt nyinhandlade skissblock i kväll. Resultatet kommer antagligen upp under veckan:). Till helgen drar jag ut på tyginhandling till beställningarna och till mina nya kreationer. Ska bli härligt att träffa alla fina vårtyger^^,. Ge mig lov NU!

Förresten gå in på http://www.cosanostrainc.com/. Snubben från P.R. Om ni inte gillar kläderna kan ni alltid lyssna på den underbara låten i bakrunden. Har sidan uppe lite då och då bara för låtens skull. Någon som vet vad den heter så får ni gärna säga till:).

Tjallamalla

Nu finns min paper bag waistkjol till försäljning på Tjallamalla. :) Ska skicka några fler så fort de är färdigsydda. Blir dock även andra mönster, inte bara det tidningsmönstrade tyget. Funderar på prickigt bla. Ska på tyginhandling till helgen :). Min egen vårkollektion som jag skrev om för några veckor sen får nog tyvärr skjutas upp. Tiden räcker inte. Men beställningarna är 100 ggr mer värda! Det känns stort. Lycklig.

Utställning

Igår var nog en av mina bästa dagar på länge. Lyckokänsla i blodet hela kvällen.

Utställningen ägde rum igår. Kom massor med folk som kollade. Nästan alla stannade vid mina kläder och kommenterade. Mest uppmärksamhet fick paper bag waistkjolen med tidningsmönster, ungdomar som kunde tänka sig att ha den på sig och lite äldre folk som berömde mig för min idé. Jättekul verkligen! Dessutom kom tjejen som jag tyckte var bäst på utställningen fram och sa att jag var jätteduktig. Skitkul att höra sånt från någon som går på designskola och kan sina saker. Och nu till det bästa: En inköpare från Tjallamalla kom fram och sa att de var intresserade av att köpa in mina kläder, främst tidningskjolen. Jag trodde inte vad jag hörde först, men sen lyckades jag få in det i mina hjärngångar trots allt. Helt underbart!!! Ska höra av mig till dem i början på nästa vecka för att disskutera saken mer.

Dagen fortsatte lika underbart efter utställningen. Klädesaffären som jag har varit på arbetsintervju på ,för någon vecka sen, ringde och sa att de ville att jag skulle komma och provjobba!

Livet leker.

 image151


Svart Klänning med tulpankjol

Sådär, nu är sista plagget klart för utställningen i veckan:).
Temat på utställningen är fritt så jag valde att representera olika stilar. Denna klänningen får stå för stilrent.

image149
image150


RSS 2.0