Får inte glömma!

Just nu är det mycket i skolan. Väldigt mycket. Men i all stress får man inte glömma att det är kul. Jobbar på att släppa prestationsångesten. För det blir ju bra ändå!

Måste också skryta lite...Precis innan jul var alla på min skola med i en allmän designtävling för Malmö. Tävlingen gick ut på att designa ett ekologiskt tryck till en t-shirt som ska säljas i Malmö. Här om dagen fick jag reda på att mitt tryck blev valt som ett av de 14 bästa trycken. Känns helt okej! Blev inte top 3, men att veta att kända personer som Emil Jensen, Tingsek m.fl (Juryn) sett mitt tryck är coolt! Självpepp!

Imorgon börjar en ny vecka. Då blir det digitaliserad Mönsterkonstruktion, Konstruktion av hättor och kappuchong för hand, rita på min jeanskollektion, Barmöte med grupparbetet. Ska försöka klämma in årets första träningspass också. Får se hur mycket jag hinner! Helooo vecka 3!

Ha det super!
Loading...

Det är Lördagkväll. Nybakade maränger står i ugnen, redo för att bli bjudna på, till arbetskamrater imorgon. Är det söndagsfika så är det!

Denna kväll spenderas i efterförkylningsanda: Skiftandes fram tv:n (hipp hipp!) och boken. Laddar krafterna inför morgondagens arbete, men framförallt inför vårens termin som börjar om två dagar! Schemat kommer vara fullbokat i vår och hur mycket jag än laddar nu, kommer det krävas litervis med kaffe de närmaste månaderna. Men kul ska det bli! Kul kul kul! Grupparbete, vår/höst kollektion, digital mönsterkonstrukton, jeanskollektion, Slutarbete, studieresa till Pariiiie och så lite smått och gott där mellan. Sen får vi ju inte glömma livet utanför skolan, hur stor det nu kommer bli. Ska försöka att inte glömma mitt mänskliga liv helt och hållet. Det lovar jag. Laddar Laddar Laddar!

Imorgonkväll ska jag ta tag och börja på slutarbetet på riktigt och ska även träffa Joy och disskutera mina knasiga idéer. Jag tro jag vet vilken linje jag ska gå efter, men det kommer vara hemligstämplat så långt in på modevisningsdatumet som det bara går. Tyvärr. Modevisningen går av stapeln preleminärt slutet av Maj!När gräset tittar fram under solens strålar.

Vill jag bära dessa underbaringar!
Från Din Sko.

Influensa 0.9

Febern är borta! Det känns inte som jag lever i en öken/kylskåp längre. Sköönt. .

Har blivit en mysdag idag med...när jag väl vaknade. Hostmedecinen knockar ut mig totalt så vaknade inte förrän 13.00 idag. Men behövde antaglien sova alla de där timmarna. Resterande timmar har jag legat framför teven och förundrat mig på hur många olika program det finns där ute i tv-världen, samtidigt som jag har insett det jobbiga i att sträcka mig efter fjärrkontrollen. När jag ändå varit tvungen att gå upp för att snyta mig, toa eller andra diverse nödvändigheter, har jag passat på att dricka sissodär en liter vatten. Det är nog mitt bästa hälsotips; drick mycket vatten!

Blir ännu en vilodag imon, förhoppningsvis orkar jag med lite skissning till slutkollektionen och antagligen är jag fit for fight på jobb på torsdag! På måndag börjar skolan igen! Ska bli kul att träffa alla igen!

Väldigt ointressant inlägg det här blev..Från en ganska ointressant värld just nu.
Återkommer med roligheter framöver.
Ha det gött!

Influensa 1.0

Har lyckats dra på mig samma influensa som hälften av sveriges befolkning verkar ha just nu.
Dagen har bokstavligen spenderats liggandes ner i timmtals med en onådig feber och ett dunkande huvud. Pii. Och tråååk. Morgondagen blir även den liggandes. Tur att man har en mysvovve som sällskap.


Den vintervackra stranden från Yngsjö, där nyår spenderades.

RSS 2.0