Sommarklänning

Beställning från Lina.
image184image185

Livet leker

Nu var det längesen jag skrev igen. Här med avsätter jag mig titeln som bloggare, skulle mer kalla mig då-och-då-skrivare. Vilket jag egentligen inte vill vara, men tiden räcker inte till. Det händer så mycket underbart i mitt liv just nu. Jag har fått ett fast helgjobb, kommit igång med beachträningen, fått kläd-beställningar och -förfrågningar, har världens underbaraste vänner och körkort på gång. Jag är dessutom alldelse upp över öronen nykär i min fina pojke. Du är Underbar! När min Åse kommer hem från USA är jag totalt komplett.

Angående kläderna, som jag egentligen ska skriva om här, så knatar det också på. Håller som sagt på med en klänning som fina Lina ska ha på sin 25-årsfest. Hade sista provningen igår och den satt verkligen perfekt på henne, en underbar lättnad. Ska bara fodra den och fixa klart underkjolen sen är den klar. Lägger ut en bild nästa vecka.

Ha det bäst allihop!Glöm inte njuta av vädert! Beroendeframkallande.


Återkomsten till Tjallamalla, episod 2.

Tjohej!
Alla lovade bilder kom inte med på bloggen igår, den klöddar med jämna mellanrum:/. Men nu har jag lagt in dem i allafall, kolla under egensytt, vetja!

Som sagt, jag var på Tjallamalla igår och lämnade in lite nya plagg (de tre senaste, nedanför). Lämnade även in mina kapsylörhängen. De tog emot rubb och stubb, om man borträknar örhängena av ölkapsyler. Antar att de inte vill göra reklam för alkohol. Men vem vill inte gå runt med 2.2% öl i öronen?  ;)

Kapsylörhänge

image179

Notklänning

image177
image178

Blå prickig paper bag waistkjol

image169

Röd prickig paper bag waistkjol

image168image167


Symässa 08

Idag har jag varit på årets symässa och tittat på mycket fint. Fick en del inspiration, så nu vill jag ha ännu mer tid. Elever från Malmös Tillskärarakademin var på plats och hade förberett en modevisning. Mycket duktiga elever får jag säga =). Lena Qvist är fortfarande min favorit sen förra årets modevisning, en tjej som vågar ta ut gränserna och får publikens pensisar  att hålla för munnen.

Blev ett inköp av en ny symaskin idag också! Så nu åker Berit ut (gamla maskinen) trots att hon firar sitt 30-års jublieum i år, lite sorligt är det. Men hon åker inte upp på nån vind, hon får helt enkelt stå brevid som stand in till min nya, lite mer high-tech digitala maskin. Teknikens under kan man inte lite på helt.

Känner att det var länge sen jag skrev här. Har fått så mycket att göra nuförtiden att jag nästan glömmer att skriva om allt arbete när det fortskrider, men jag är inne på bloggen regelbundet och läser alla fina kommentarer, tack för dem :). Mitt senaste projekt är en beställning på en Cocktailklänning som min söta arbetskollega Lina ska ha på sig på sin 25-års fest. Den ska vara klar runt den första Maj så kika in på bloggen då så får ni se resultatet. Fram tills nu har jag jobbat på en klänning som förhoppningsvis åker in på Tjallamalla på tisdag tillsammans med två kjolar och några par örhängen som jag gjorde dessför innan. Jag lägger ut bilder på det på tisdagkväll. Välkommen åter! =)

 

RSS 2.0