Halloween, efter

Så då var spökspektaklet avklarat, Halloween. Efter att sett hur galna amerikanarna är över den traditionen jag  undra hur det kommer bli till jul! Gissar på att butikerna är överlyckliga att de kan slänga ut halloweengrejera så det kan börja dra in julgrejorna (såg en butik som redan var fylld med jul...).

En Amerikansk halloween kort och gott:
Klockan 19.00 åkte jag in till 8th Av. för att träffa de andra och för att kolla på den årliga halloweenparaden. Vi gav dock upp innan paraden passerade eftersom det hade varit omöjligt att se nått pga allt folk. Lite synd. Men fick se en massa utklädda ändå, alla mellan 0-40 var utklädda på gatorna. Vissa hade tllochmed haft kostymerna på sina jobb innan på dagen. För att inte nämna Angelina som var utklädd i olika kostymer hela veckan...Amerikanare!

Klockan 19.30 var vi tillbaka hemma igen, med hämtemat i famnen. Maten slank ner och kostympåklädandet började.

Några timmar senare befann sig en råtta, en pingvin, en vampyr, en hawaiitjej, en katt, en religiösing, ett träd, en svartrockare mfl sig i vår lägenhet och plastmuggarna började fyllas med diverse innehåll.

Första stoppet för kvällen blev gayklubben Metropolitan där vi mötte upp ännu mer folk. Det var även här de bästa kostymerna befann sig, såklart. Åh, vad jag älskar bögkillar. SKa addoptera en när jag blir stor. Har ju några att välja på nu. Trevliga ALLIHOPA! Efter lite hängande på baren stack vi till nästa ställe: Ett ställe längre ner på gatan där taken och väggarna var fulla med saker som ar målade i neonfärg. Ljuset på klubben var sånt där som lyser upp just neonfärger och vit färg. Stod bara och kollade på rummet i ca 15 minuter. SÅ häftigt! De anställda gick runt och målade folk i ansiktet med färgen också. Färgsprakande! Efter en stund bestämmde vi oss dock för att gå tillbaka till gaybaren, där vissa var kvar. Lite snack utbytes och vi chillade ett tag tills jag och två av killarna bestämde oss för att gå till en tredje bar där man fick en pizza när man beställde en drink. GÖtt med nattamat.

Klockan 04.30 bestämde vi oss för att det var dags att gå hem. Strax därefter däckade jag i sängen.
Uppleva amerikansk halloween: Check!


Neontaket!


Väggen


Mer takprylar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0