Borås (publicerat efter hemkomst)

Det var ett tag sen!
Har äntligen fått en lucka över till bloggen. Sitter för närvarande och väntar på tåget som ska ta mig upp till Borås där jag ska spendera de närmastet två dagarna. Imorgon är det labration på högskolan. Idag blir det incheckning och shopping. Passade på att unna mig en dag semester mitt i allt kaos.

De är de sista dagarna nu innan modevisningen. 11 dagar kvar. Ett plagg kvar att göra. Musik ska väljas och klippas ihop. Men det känns lugn. Nästan hela kollektionen är fixad, smink är bestämt och frisyr på modellerna är beställt till frisörerna/make up-artisterna. Musik har jag en halvfärdig idé på. Det som känns mest nervöst p´för tillfället är provningen på modellna, som ska göras om drygt en vecka. Eftersom jag inte har fått några mått på modellerna har jag ingen aning om hur plaggen sitter på dem. I värsta fall blir 2 hela nätter och dagar med Sylvester innan visningen. Sylvester föresten, är hemma igen. Men han har hunnit med ännu en omgång på sjukhuset då första operationen misslyckades. Nu fungerar han någorlunda men han är lite skakad. Han är tillräckligt bra för att kunnas sys med iallfall, men det blir nog ett samtal till hans gamla kennel efter visningen.

Aprils plannering har börjat skrivas in och ja, det kommer en framtid efter visningen också ;). Har en del beställningar som ska sys, och jag kommer satsa lite mer på skolan eftersom ansökningsprover och uppgifter ska in inför höstens skolstart. Har lite ont i magen inför det. En modevisning kan jag klara men ansökan? Ställer in mig på att jag inte kommer in. Har börjat plannera plan B och C..Vi får se. Keep up the smile on your lips!

10 minuter tills tåget går...Jag var ute i god tid för en gångs skull! Tänkte få lite gjort på tågresan. Flera timmar, och har ett par hundra sidor i läxa. genomsnitts plugg på 20 sidor i minuten? Kanske inte. Men det löööööser sig. När jag kommer fram väntar tygshopping och eventuellt lite annat innehåll i shoppingkassarna!

Publicerar inlägget när jag hittar nått trådlöst internet som inte är skyddat!
Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Line

Åh, jag vill se modevisningen! Finns det någon möjlighet till det? :)

2010-03-17 @ 16:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0