Black friday!

Idag gick jag upp 06.00. Det tidigaste jag har varit uppe här i NY. Eller ja, tigast jag har varit uppe efter att ha sovit ;) haha. För idag är det fredag, en svart fredag! BLACK FRIIIIDAAAY! Skorna hoppades i klockan 07.00 och lite förfiskningar (läs godis o macka) stoppades ner i väskan.

Första shoppingstoppet var 6th av och 14th street. Hade siktet inställt mot "Bath, bed and beyond" Som hade 20% på allt. Det är en inredningsbutik. När jag var hemma hos Stina förra veckan spanade jag in hennes 3D-väggdekortioner i form av blommor. Jag körde en Copy-cat och köpte likadana idag, jättefina! Modells, Coat factory och Blue Navy klarades också av i detta området. I sistnämnd affär blev det lite klädinköp innan jag lämnade dörrarna.

Andra stoppet var Prince Street (SOHO). Här ligger bland annat Top shop, Mango, Zarah, H&M, Pearl River Aldo, Forever 21 och Yellow Ratbastard. Alla nämnda affärer besöktes och kassarna ökades på.. Blev lite besviken på att Top shop inte hade någon rea. Däremot bjöd dem på gratis te och laxmacka, lunchen fixad! Klockan började nu närma sig 12.00 och det bagav sig till tunnelbanan ytterliggare en gång.

Tredje shoppingområdet blev Harald Square. Målet var att försöka ta sig in på Macy's levande. Eftersom det var kö IN till Macy's när jag kom dit valde jag attgå i lite affärer runt omkring först och hoppades på kön skulle skingras. Besökte bl.a Steave Madden där jag fick en 40% rabatt kupong som varar halva december! Perfekt!Slapp jag trängas bland alla skogalningar idag (för jag är absolut inte en av dem!...). Eter ytterliggare några butiker beslöt jag mig för att gå tillbaka till Macy's och nu var kön borta, precis som jag hade hoppats. Men inne i affären var det desto mer folk. Hade varit kul att veta besökarsiffrorna! Eftersom stället inte har vanliga trappor, blev det kaos vid hissarna när rulltrapporna la av. Vem bygger ett ställe utan vanliga trappor?! Till sist kom jag ut därifrån iaf, ett par tights rikare (Som jag faktiskt spanade in redan första gången jag var på macy's). Sista stoppet innan jag dog blev Vickan Hemlis (Victoria Secret). Dar fick jag däremot stå i kö för att komma in och inne i butiken var det mist sagt kaos. Hu mycket folk som helst!

På vägen hem stannade jag till vid julmarknaden på Union Square. Jättemysigt! Massa små stånd med hemmagjorda smycken, hemmastickade mössor, godis osv. Mys! Sen blev det två affärer till. Och sen var jag verkligen heldöd!

klockan 17.30 var jag hemma igen. Nu ska jag svara på en massa mejl och sen blir det god natten!
Jag är redo för mellandagsrean nu!


Utanför Bloomingdales var det också kö in..


Folk inne på V.S..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0